Skip to main content

NYTTIG INFO TIL LEIETAKERE

Internett og tv 

Som leietaker hos oss, vil du ved å betale ett engangsgebyr på kr. 1000,- ,kunne benytte deg av en Komplett 50 pakke fra Telenor/Canal Digital så lenge du bor hos oss. Denne består av følgende tjeneste:

 • Grunnpakken TV som inneholder 36 faste og 15 valgfrie kanaler fra Canal Digital.
 • Bredbånd med 10/10 Mbits hastighet fra Telenor.
 • T-We Box mini HD dekoder.

For de som ønsker å oppgradere hastigheten, kan dette avtales med Telenor direkte. Dette er ikke inkludert i vårt tilbud.
I tillegg har Canal Digital en rekke kanalvalg utover det som er inkludert. betalingskanaler og filmleie som kan kjøpes av hver enkelt.
For kontakt med Telenor/Canal Digital, ring 915 09 000, oppgi navn, adresse og leilighetsnummer.

Strøm 

Som leietaker hos oss har du ditt eget sikringsskap i leiligheten med jordfeilbryter, sikringsfortegnelse og en digital undermåler som leser av ditt forbruk.
Du blir månedlig fakturert ett fast beløp i strøm, avhengig av type leilighet og antall beboere i leiligheten.
Vi har så årlig avlesing av alle leilighetene ca. 1. januar hvert år.
Ditt reelle forbruk, blir da avregnet mot det du allerede har betalt inn gjennom året. 

Brannsikkerhet. 

Vestfold Boligutleie As er svært opptatt av at du som leietaker hos oss, skal bo trygt.
Brannsikkerhet er en viktig faktor for å ivareta dette. Alle leiligheter er utstyrt med egne brannslukkingsapparat samt brannvarslere i taket.
Som leietaker hos oss er du pliktig til å påse at batteriet virker og blir byttet ved behov.

Rundt 1. januar hvert år har vi strømavlesning og benytter oss da av muligheten til å kontrollere at alt er greit i leilighetene med tanke på brannsikkerhet. Vi sjekker og batterier og utløpsdato på brannslukkingsutstyr.
I korridorene er rømningsveier godt merket med skilt , samt brannslangeskap merket med tilhørende skilt.
Korridorer skal holdes frie og åpne og det tillates ikke å sette fra seg sykler, barnevogner etc. der.

Eiendommen er røykfritt område og røyking kan kun skje utendørs på oppmerkede områder. Røyking rundt inn -og utgangsdører er ikke tillatt.

Grilling er ikke tillatt på balkonger eller terrasser. Dette på grunn av brannsikkerhet, samt hensyn til andre beboere. 

Avfallssortering

På nordsiden av eiendommen ligger våre søppelkontainere for tømming av husholdningsavfall.
Vær vennlig å følge disse regler for tømming av søppel:

 • Papiravfall: Kun papir og sammenbrettet papp.
 • Restavfall: All husholdningsavfall som ikke er mat eller papir.
 • Matavfall: Kun biologisk matavfall. Kjøp matavfallsposer til dette i butikken (ikke bruk plastposer). Matavfallsdunker kan fås utlevert ved henvendelse til kontoret.
 • Spesialavfall: elektriske artikler, møbler, sykler + diverse må fjernes for egen regning. Dette skal ikke settes i eller utenfor søppelrom eller legges i søppeldunken.

  Ved overtredelse av dette vil vi forbeholde oss retten til å fakturere med kr. 1000,- pr. gjensatt /kastet gjenstand. 

Vaskerom 

For de av våre leiligheter som ikke har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i sine bad (leilighetstype 1,2 og 4). Tilbys ett felles vaskerom med profesjonelle Miele vaskemaskiner og tørketromler.
Beboere i disse leilighetene kan laste ned appen, appWash, registrere seg der og benytte denne for å få sjekket ledig kapasitet, samt satt i gang vask og tørketrommel.

Ordensregler for vaskerom:

 • Alle brukere er nødt til å rydde etter seg når de har benyttet vaskerommet.
 • Vaskemidler, klær og tomme beholdere etc. skal fjernes etter bruk og kan ikke bli liggende igjen i vaskerommet. I så fall vil det bli fjernet / kastet av oss ved inspeksjon.
 • Filter på tørketrommel skal tømmes og rengjøres etter hvert bruk.
 • Leietakere bes oppholde seg på eiendommen eller i nærheten når de vasker klær, slik at de ikke opptar maskinen unødig etter at vasken er ferdig.
 • Det er ikke lov å gi tilgang til andre beboere eller bekjente til bruk av vaskerommet. Overtredelse av dette kan føre til utestengelse.
 • Brudd på disse reglene vil anses som brudd på ordensreglene fastsatt i kontrakten og kan få følger for den enkeltes leieforhold ihht. kontraktens pkt. 14.

Boder 

På eiendommen finnes og enkle boder som kan leies av våre leietakere. Bodene er av forskjellige størrelser og koster fra kr. 150,- til kr. 350,-pr. mnd.
Bodene er uisolerte og har lys i taket som styres av sensor. Bodene er godt egnet for lagring av dekk, sportsutstyr, utemøbler samt gjenstander pakket inn i plastbokser.
Leietaker kan selv sette på en egen hengelås på sin bod.

Sykkelparkering 

Sykkelparkering finner du  i vårt innvendige atrium i Borreveien 46. Her er det flere stativer til låsing av din sykkel.Vi har og ett utvendig sykkelstativ ved utgangen av Borreveien 44.

Parkering av sykler i korridorer, på balkonger og leiligheter er ikke tillatt. Alle rømningsveier må være fri for løse gjenstander.

Parkering 

Vi har per dags dato gratis parkering i utenfor vår eiendom. Disse er forbeholdt våre leietakere.
For parkeringstillatelse ta kontakt med vårt kontor og de vil kunne utstede parkeringsbevis til deg. Beviset skal ligge synlig i frontruten på bilen. Biler uten dette bevis vil kunne bli tauet bort uten forutgående varsel for eiers regning.

Vi jobber i disse dager med å legge opp til mulighet for elbillading på eiendommen for våre beboere. Som leietaker hos oss vil du da ha mulighet til å kunne lade din elbil hos oss.

Det er ikke tillatt å parkere campingvogner, tilhengere, båthengere eller avskiltede biler eiendommen. Biler som ikke benyttes kan heller ikke parkeres her for oppbevaring.